Εκάλη

Σωστή και καλαίσθητη συντήρηση του κάθε κήπου στην περιοχή της Εκάλη

Ο κήπος χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα κι εμείς στην Κηποδιάθεση το γνωρίζουμε καλά. Στόχος μας είναι η κηποτεχνία καθώς επίσης και η σωστή και καλαίσθητη συντήρηση του κάθε κήπου στην περιοχή της Εκάλης. Από την μελέτη του κήπου σας, μέχρι και το τακτικό καθάρισμά του η Κηποδιάθεση είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Ο επαγγελματισμός στον συγκεκριμένο τομέα και η αγάπη για τον κήπο είναι τα δύο απαραίτητα στοιχεία που χτίζουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η αισθητική και η αρμονία του περιβάλλοντα χώρου είναι άμεση προτεραιότητά μας και γίνεται σύμφωνα με επαγγελματικές προδιαγραφές για να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες.
Συγκεκριμένα η εταιρεία μας για την περιοχή της Εκάλης προσφέρει πολλές και απαραίτητες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση του κήπου σας.

Αναλαμβάνουμε διεξοδικά τη μελέτη του κήπου καθώς και το σχεδιασμό του. Συμβαδίζουμε με τις επιθυμίες μας με στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός και η μελέτη του κήπου σας μπορεί να γίνει όπως το ονειρεύεστε.

Η κατασκευή κήπου επίσης είναι μια από τις υπηρεσίες μας που που γίνεται έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας. Έπειτα η συντήρηση, ακόμα και παλαιών κήπων επιτυγχάνεται με σύγχρονα μέσα συντήρησης για να προσφέρουμε πάντοτε την υψηλότερη ποιότητα.

Επίσης η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε σύστημα αυτόματου ποτίσματος το οποίο και αποτελεί σημαντικό μέρος της κατασκευής του κήπου. Για τη σωστή όμως και οικονομική εγκατάσταση του αυτόματου ποτίσματος απαιτείται πρώτα η κατάλληλη μελέτη. Επίσης παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και αποψίλωσης

Η εταιρεία μας παρέχει τις ειδικές γνώσεις και τεχνικές έμπειρων γεωπόνων και κηπουρών με πολυετή πείρα στο χώρο.

Ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο και τα φυτά ο σχεδιασμός του κάθε κήπου ποικίλει. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες σας είναι ο οδηγός μας για αν υλοποίηση την επιτυχή διαμόρφωση και συντήρηση του κήπου σας. Είτε είναι ο χώρος στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας είτε είναι η βεράντα σας ή ένας κήπος ή πάρκου είτε ιδιωτικής είτε δημόσιας ιδιοκτησίας η Κηποδιάθεση έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να πετύχει αυτό που επιθυμείτε.