Πεύκη

Οποιοσδήποτε εξωτερικός χώρος μπορεί να σχεδιαστεί και να φτιαχτεί όπως επιθυμείτε στην περιοχή της Πεύκης

Η εταιρεία Κηποδιάθεση κατέχει εδώ και χρόνια μια σημαντική θέση στον επαγγελματικό χώρο της κηποτεχνίας. Χάρη στην τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα μέσα, η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν και όχι μόνο. Οποιοσδήποτε εξωτερικός χώρος μπορεί να σχεδιαστεί και να φτιαχτεί όπως επιθυμείτε στην περιοχή της Πεύκης.

Η Κηποδιάθεση αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες για κάθε χώρο. Η βεράντα, η ταράτσα, η αυλή και ο περιβάλλων χώρος μετατρέπονται σε οάσεις φύσης για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κηποτεχνία σε χώρους ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης.

Οι υπηρεσίες που διαθέτουμε είναι όλες εκείνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας κατασκευής κήπου. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η υλοποίηση, η κατασκευή, η συντήρηση, η καθαριότητα ή ανάπλαση ή αναδιαμόρφωση και η εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος με οικονομική λειτουργία σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές προδιαγραφές και την τεχνογνωσία είναι όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό που θέλετε και η Κηποδιάθεση τα προσφέρει στην περιοχή της Πεύκης. Όποια ανάγκη κι αν έχετε η Κηποδιάθεση μπορεί να την καλύψει. Είτε θέλετε να φτιάξετε και να σχεδιάσετε το μέρος του κήπου από την αρχή είτε θέλετε απλώς να συντηρήσετε ή να κάνετε μερικές αλλαγές είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που αρμόζουν στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χώρο.

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από εξειδικευμένους γεωπόνους και έμπειρους κηπουρούς που είναι δίπλα σας για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Ο εξοπλισμός και τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι σύγχρονα και άκρως επαγγελματικά.
Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τα όνειρά σας για έναν κήπο ή εξωτερικό χώρο υψηλής αισθητική και αρμονίας που θα είναι σε συνοχή με το υπόλοιπο περιβάλλον και περίγυρο και που θα σας χαρίσει όλα τα οφέλη. Η ομορφιά, η ηρεμία, η καλαισθησία και η αίσθηση της φύσης έχουμε ως σκοπό να συνυπάρχουν μοναδικά στο χώρο που θέλετε να αναπλάσουμε ή να κατασκευάσουμε στην Πεύκη.