Ψυχικό

Ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες κάθε κήπου στην περιοχή του Ψυχικού

Ένας κήπος χρειάζεται πολλή περιποίηση και πολλή φροντίδα για να διατηρεί την ομορφιά του και τη χρησιμότητά του. Αυτό στην εταιρεία Κηποδιάθεση το ξέρουμε πολύ καλά και εδώ και πολλά χρόνια φροντίζουμε τους κήπους ώστε να παρέχουν όλα τα οφέλη στους ιδιοκτήτες. Η κηποτεχνία και η αισθητική είναι οι οδηγοί μας σε κάθε νέο έργο καθώς και η μεγάλη μας αγάπη για τον κήπο. Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άκρως επαγγελματικών προδιαγραφών για να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες κάθε κήπου στην περιοχή του Ψυχικού.

Όποια υπηρεσία κι αν έχει ανάγκη ο κήπος σας η εταιρεία μας μπορεί να την παρέχει. Συγκεκριμένα, για την περιοχή του Ψυχικού διαθέτουμε τη συντήρηση και την καθαριότητα κήπου, το σχεδιασμό και την κατασκευή κήπου, ή την ανάπλαση και τη διαμόρφωση ενός κήπου. Επίσης το προσωπικό μας μπορεί να εγκαταστήσει στους κήπους στο Ψυχικό σύστημα αυτόματου ποτίσματος με οικονομική χρήση.

Ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό μέρος για εσάς όπου θα περικλείει όλη τη μαγεία και την αρμονία της φύσης. Δηλαδή έναν μοναδικό κήπο σύμφωνα με την αισθητική σας και τον περίγυρο. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και απόλυτα καταρτισμένο στην κηποτεχνία. Έμπειροι κηπουροί και γεωπόνοι σε απόλυτη συνεργασία μαζί σας δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όλα τα σχέδια σας.
Η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα, τεχνογνωσία και μεθόδους που θα υπόσχονται επαγγελματική διεκπεραίωση και επιτυχή εκπλήρωση του σχεδίου που θα αποφασίσουμε μαζί σας.

Εκτός από την διαμόρφωση ή την κατασκευή κήπου, η Κηποδιάθεση αναλαμβάνει στην περιοχή του Ψυχικού και οποιοδήποτε άλλο χώρο όπως βεράντα, αυλή ή ταράτσα. Επίσης συνεργαζόμαστε με ιδιώτες ή διάφορους φορείς. Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να ανήκει σε κάποια οικία ή επαγγελματικό χώρο και να γίνει όπως θέλετε ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες του κάθε χώρου.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας συμβουλέψει και να κάνει τις προτάσεις για το χώρο σας με επαγγελματικές προδιαγραφές και σύμφωνα με τις δικές σας προϋποθέσεις! Επικοινωνήστε μαζί μας όποτε θέλετε για να σχεδιάσουμε βήμα βήμα τον κήπο των ονείρων σας!